Thuis

KVSIO INT’L GROUP CO., LTD Kwaliteitscontrole

Klantenoverzichten
Wij hebben met KVSIO meer dan 7 jaar gewerkt, helpen zij ons in de plaatsing van vele Kioskprojecten slagen. Wij kopen Europese kwaliteitskiosk daar aan de prijs van China.

—— Peter van de V.S.

Wij assoiëren met KVSIO grotendeels wegens hun professionality, agiled reactie op onze Kioskaanpassing en zorg aan onze rente.

—— Glenn van Singapore

KISIO is echt een geschikt bedrijf kan de kunst combineren en industriële productie volkomen, leiden zij tot unieke Kiosk met innovatieve technologie voor ons.

—— Ehab van Doubai

Wij zijn zeer tevreden met de aangeboden producten en dienst KVSIO en wij genieten van de verhouding met KVSIO, zijn zij aardig, comfortabel team dat wij gaan met hebben gehouden van.

—— Abir van Frankrijk

Geen twijfel KVSIO is een team experted in Kioskontwerp en vervaardigend, scheldt hun kwaliteit, vrije systemen uit helpt ons zeer in Kioskmarktontwikkeling.

—— Kieuw van Filippijnen

KVSIO is één van weinigen kan het punt krijgen van wat willen wij, waarderen wij hun geduld, hard werkend die ons volkomen voltooid Kioskproject toelaten.

—— Joe van de V.S.

Wanneer verfijnde betaling & etiketteringskiosksystemen maak, komen wij aan KVSIO naderbij aangezien wij leren zij met succes meer dan 500 projecten reeds hebben geleid.

—— Alex van Rusland

Wij vinden luckly KVSIO, helpen zij ons massaal uit Kiosken in korte tijd vervaardigen, nu komen allen met programma op de proppen en wij voelen verlicht.

—— Daniel van Zuid-Korea

Wij ontvingen de Kiosken met pre-geïnstalleerde software van KVSIO in 2013, stel nu 5 jaar maar nog het werk in werking gezond dat ons vertrouwen opvoert om meer te kopen.

—— Anne van Kenia

Ik ben een technische persoon ruw in het controleren van om het even welke minder belangrijke fout, maar recenter vind ik me over het denken is zoals het systeem voor kwaliteitscontrole van KVSIO beter.

—— Loodje van Gemany

De de verstrekte Kiosk en software KVSIO zijn van gebruikersvriendelijke, hoge prestaties, gemakkelijk voor onderhoud, moreovere, is de prijs betaalbaar.

—— Jerry van Azerbeidzjan

Ik kocht ATM van KVSIO en bleef in de fabriek 1 maand voor programmering, waren zij vriendschappelijk, boden me het zeer goede dagelijkse leven en technische steun aan.

—— Ibrah van Seneplant Lyon

Wij komen KVSIO door de aanbeveling van mijn vriend kennen die een hogere deskundige in de Kioskindustrie is, die ons van het riskeren om andere fabriek te proberen spaart.

—— Jeff van het UK

Wij vinden een het opwekken wereld wanneer wij KVSIO bezoeken, hun producten ons duidelijke belangstelling inspireren om de markt van Zuid-Amerika te exploiteren, promissing het vooruitzicht

—— David van Brazilië

De veiligheid is uiterste kwestie voor het bankwezensysteem, heeft KVSIO een groot werk op zowel hardware als softwareoplossingen gedaan, zijn zij echte deskundige.

—— Gary van Peru

Wij hebben in Kioskzaken meer dan 20 jaar in dienst genomen, is KVSIO ons huis om te krijgen welke kwaliteit en functionele Kiosken wij snakken pursuited.

—— Daniel van Denmak

U weet ik een oude hand van China levend in China sinds 1996, ben om u waarheid te vertellen ik niet kan goed slapen tot wij KVSIO vinden om onze Kioskzaken te behandelen.

—— Dick van Zuid-Afrika

Tegenwoordig slechts kan de innovatie zaken drijven bloeit. Wij werken gezamenlijk met KVSIO om nieuwe Kiosktoepassing te ontwikkelen door scherp-randtechnologie en grote markt te winnen

—— Steven van Turkije

De klantenervaring is de sleutel aan bedrijfssucces. KVSIO-aanbieding maakte kiosken voor specifieke gebruikers, die volledig onze concerpt omverwerpen.

—— Johnny van Maleisië

Wij zijn een belangrijke integrator actief in Perzisch Golfgebied, assoiëren wij vaak met KVSIO om sommige Kioskprojecten te bieden en het resultaat altijd is opmerkelijk

—— Tariq van Oman

Eerste keer werken wij met KVSIO voor de Kiosk van de busetikettering, en de tweede keer samen wij het mede-werk voor restaurantvoedsel opdracht gevend tot Kiosk… allen bevredigend zijn!

—— Prasad van India

KVSIO is goed attent van alle elementen van openluchtbetalingskiosk in termen van waterbewijs, stofbewijs, anti-vandalisme en extreem weer.

—— Aric van Canada

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

KWALITEIT EN MILIEUVERANTWOORDELIJKHEID

Per definitie is 24/7 uptime de kwaliteitsstandaard voor kiosken. We erkennen dat kwaliteit in het veld rechtstreeks verband houdt met strakke QA-procesbeheersing in onze fabriek. KVSIO bezit de ISO 9001: 2008-certificering voor alle klantgerichte processen en levert objectief bewijs van de hoogste meetresultaten van proces- en kwaliteitscontrole.

Belangrijke ISO-gecertificeerde Disciplines:

Design Engineering - meer dan 70 ontwerpcontrolepunten worden geacht kwaliteitscontrole op te bouwen in het kioskontwerp zelf. Belangrijke ontwerpkwaliteitsfactoren worden methodisch verwacht, in plaats van gecorrigeerd in het veld.

Productie - voor verzending verzendt elke kiosk dubbele kwaliteitscontroles (mechanisch / elektrisch 50 - 70 punten). Alle productie is onder één dak en garandeert totale procesbeheersing.

Veldondersteuning - alle productie- en componentrecords zijn in de fabriek voorzien van een streepjescode / serienummer en leveren een accuraat / on-demand veldservicerecord

VEILIGHEIDSAGENTSCHAPPEN CERTIFICERINGEN

KVSIO biedt kant-en-klaar beheer van certificeringsprocedures voor UL- en FCC-veiligheidskantoren, waardoor parallelle voortgang geboekt kan worden met certificatie-indieningen tijdens de ontwerp- en prototypestadia. KVSIO's heeft een zeer ervaren Principal Compliance Engineer, zijn expertise en inzicht in UL-certificeringsvereisten stelt ons team in staat om geoptimaliseerde veiligheid te integreren in elke eenheid terwijl het wordt ontworpen en vrijgegeven.

Verder heeft KVSIO geïnvesteerd in een on-site engineeringlaboratorium ter ondersteuning van interne testen. Door het eigenlijke testen zelf uit te voeren, kan KVSIO nu de laatste UL-inspecteur ter plaatse brengen, in plaats van eenheden heen en weer te verzenden met UL. Deze aanpak kan gemakkelijk vier tot zes weken besparen in de certificatiecyclustijd, waardoor de time-to-market-release aanzienlijk korter wordt.

Contactgegevens
KVSIO INT’L GROUP CO., LTD

Contactpersoon: Mr. Grant Liao

Tel.: 86--13538108592

Fax: 86--13538108592

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)