Thuis

KVSIO INT’L GROUP CO., LTD Fabrieksreis

Klantenoverzichten
Wij hebben met KVSIO meer dan 7 jaar gewerkt, helpen zij ons in de plaatsing van vele Kioskprojecten slagen. Wij kopen Europese kwaliteitskiosk daar aan de prijs van China.

—— Peter van de V.S.

Wij assoiëren met KVSIO grotendeels wegens hun professionality, agiled reactie op onze Kioskaanpassing en zorg aan onze rente.

—— Glenn van Singapore

KISIO is echt een geschikt bedrijf kan de kunst combineren en industriële productie volkomen, leiden zij tot unieke Kiosk met innovatieve technologie voor ons.

—— Ehab van Doubai

Wij zijn zeer tevreden met de aangeboden producten en dienst KVSIO en wij genieten van de verhouding met KVSIO, zijn zij aardig, comfortabel team dat wij gaan met hebben gehouden van.

—— Abir van Frankrijk

Geen twijfel KVSIO is een team experted in Kioskontwerp en vervaardigend, scheldt hun kwaliteit, vrije systemen uit helpt ons zeer in Kioskmarktontwikkeling.

—— Kieuw van Filippijnen

KVSIO is één van weinigen kan het punt krijgen van wat willen wij, waarderen wij hun geduld, hard werkend die ons volkomen voltooid Kioskproject toelaten.

—— Joe van de V.S.

Wanneer verfijnde betaling & etiketteringskiosksystemen maak, komen wij aan KVSIO naderbij aangezien wij leren zij met succes meer dan 500 projecten reeds hebben geleid.

—— Alex van Rusland

Wij vinden luckly KVSIO, helpen zij ons massaal uit Kiosken in korte tijd vervaardigen, nu komen allen met programma op de proppen en wij voelen verlicht.

—— Daniel van Zuid-Korea

Wij ontvingen de Kiosken met pre-geïnstalleerde software van KVSIO in 2013, stel nu 5 jaar maar nog het werk in werking gezond dat ons vertrouwen opvoert om meer te kopen.

—— Anne van Kenia

Ik ben een technische persoon ruw in het controleren van om het even welke minder belangrijke fout, maar recenter vind ik me over het denken is zoals het systeem voor kwaliteitscontrole van KVSIO beter.

—— Loodje van Gemany

De de verstrekte Kiosk en software KVSIO zijn van gebruikersvriendelijke, hoge prestaties, gemakkelijk voor onderhoud, moreovere, is de prijs betaalbaar.

—— Jerry van Azerbeidzjan

Ik kocht ATM van KVSIO en bleef in de fabriek 1 maand voor programmering, waren zij vriendschappelijk, boden me het zeer goede dagelijkse leven en technische steun aan.

—— Ibrah van Seneplant Lyon

Wij komen KVSIO door de aanbeveling van mijn vriend kennen die een hogere deskundige in de Kioskindustrie is, die ons van het riskeren om andere fabriek te proberen spaart.

—— Jeff van het UK

Wij vinden een het opwekken wereld wanneer wij KVSIO bezoeken, hun producten ons duidelijke belangstelling inspireren om de markt van Zuid-Amerika te exploiteren, promissing het vooruitzicht

—— David van Brazilië

De veiligheid is uiterste kwestie voor het bankwezensysteem, heeft KVSIO een groot werk op zowel hardware als softwareoplossingen gedaan, zijn zij echte deskundige.

—— Gary van Peru

Wij hebben in Kioskzaken meer dan 20 jaar in dienst genomen, is KVSIO ons huis om te krijgen welke kwaliteit en functionele Kiosken wij snakken pursuited.

—— Daniel van Denmak

U weet ik een oude hand van China levend in China sinds 1996, ben om u waarheid te vertellen ik niet kan goed slapen tot wij KVSIO vinden om onze Kioskzaken te behandelen.

—— Dick van Zuid-Afrika

Tegenwoordig slechts kan de innovatie zaken drijven bloeit. Wij werken gezamenlijk met KVSIO om nieuwe Kiosktoepassing te ontwikkelen door scherp-randtechnologie en grote markt te winnen

—— Steven van Turkije

De klantenervaring is de sleutel aan bedrijfssucces. KVSIO-aanbieding maakte kiosken voor specifieke gebruikers, die volledig onze concerpt omverwerpen.

—— Johnny van Maleisië

Wij zijn een belangrijke integrator actief in Perzisch Golfgebied, assoiëren wij vaak met KVSIO om sommige Kioskprojecten te bieden en het resultaat altijd is opmerkelijk

—— Tariq van Oman

Eerste keer werken wij met KVSIO voor de Kiosk van de busetikettering, en de tweede keer samen wij het mede-werk voor restaurantvoedsel opdracht gevend tot Kiosk… allen bevredigend zijn!

—— Prasad van India

KVSIO is goed attent van alle elementen van openluchtbetalingskiosk in termen van waterbewijs, stofbewijs, anti-vandalisme en extreem weer.

—— Aric van Canada

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Wij produceren onze producten in onze eigen grootschalige fabriek met behulp van geavanceerde productieapparatuur en testinstrumenten. Elk van onze productieprocessen wordt beheerd door de modernste wetenschappelijke en systematische productiebenaderingen. Van materiaalverwerving tot testen voorafgaand aan verzending, het volledige productieproces wordt strikt uitgevoerd door onze professionals in overeenstemming met geaccepteerde internationale normen. We zijn toegewijd om klanten te voorzien van hoogwaardige, kosteneffectieve producten en oplossingen met toegevoegde waarde.

  Factoty Building

  Lasersnijder

  CNC Punch

  Buigmachine

  Welding

  Controle van de kwaliteit van de behuizing

  Bill Payment Assembly Line

  Ticket Vending Kiosk-assemblagelijn

  ATM-assemblagelijn

  Laadkiosk mobiele lader

  KVSIO heeft uitgebreide ervaring om zowel de hardware als de software van de selfservicekiosk aan te passen aan specifieke behoeften, waardoor klanten gemakkelijk op de markt kunnen worden gebracht en een eigen merk kunnen opbouwen.

  Maatwerkproces

 • OEM / ODM

  KVSIO heeft een groot vermogen om grootschalige productie uit te voeren en Kiosk aan te passen als specifieke behoeften. OEM / ODM-services zijn welkom.

  BEDRIJFSTERKTE

  1. Een toonaangevende wereldwijde aanbieder van zelfbedieningskiosken en -oplossingen

  KVSIO werd opgericht in 2010 en werd een bewezen leider in de kioskindustrie. Wij onderscheiden ons van anderen in de zelfbedieningsbranche door een team van professionals te asseren met diepgaande expertise voor het ontwerp en de productie van zelfbedieningskiosken.

  2. Professionele oplossingen van technische ingenieurs

  Onze volledig gemotiveerde medewerkers en ongeëvenaarde R & D-mogelijkheden stellen ons in staat om snel en effectief te reageren op de behoeften van onze klanten met een uitgebreide en op maat gemaakte set van end-to-end oplossingen en producten.

  3. Bekend door de uitstekende kwaliteit

  Wij produceren onze producten in onze eigen grootschalige fabriek met behulp van geavanceerde productieapparatuur en testinstrumenten. Elk van onze productieprocessen wordt beheerd door de modernste wetenschappelijke en systematische productiebenaderingen.

  4. OEM / ODM-diensten zijn welkom

  Met een bezetting van meer dan 10000 vierkante meter fabrieksterrein, geavanceerde productieapparatuur en een professioneel technisch team, kan KVSIO OEM / ODM-diensten efficiënt leveren, ongeacht de deal klein of groot is.

  5. De snelste levering in de kioskindustrie

  KVSIO heeft een gefocust team met toewijding en vastberadenheid voor het beste van de klant, zodat we goederen op tijd kunnen leveren. En we hebben gediend voor klanten in de meeste grote wereldsteden.

  6. One-stop service na verkoop maken gemak

  Gecombineerd door een ervaren verkooporganisatie en een servicecentrum garanderen wij een jaar gratis garantie en levenslange ondersteuning. Wanneer u vragen of problemen heeft, kunt u ons op elk gewenst moment bellen + 86-755-26416120.

 • R & D

  KVSIO heeft een geconcentreerd team met toewijding en bepaling om voor de beste belangen van onze klanten te werken. Onze volledig gemotiveerd personeel en onovertroffen R&D-mogelijkheden laten ons toe reageren om aan de behoeften van onze klanten met een uitvoerige en aangepaste reeks de oplossingen van begin tot eind en producten vlug en effectief te voldoen. Wij zijn geëngageerd aan het helpen van klanten en partners in zaken slagen en door onze inspanningen, maken wij de bedrijfslevens van onze klant gemakkelijker, veiliger en voordeliger.

   

  KVSIO INT’L GROUP CO., LTD fabriek productielijn 0                                                                      Mechanische Listige Afdeling

   

  KVSIO INT’L GROUP CO., LTD fabriek productielijn 1                                                                  Software-ontwikkelingafdeling

   

   
  Dank u voor het betalen van een reis van onze fabriek op website, als u om het even welke vragen hebt of meer informatie over ons nodig hebt, enkel vrij voelt om ons te contacteren.
   
  INTERNATIONAAL DE GROEPSco. VAN KVSIO, LTD
  Contact: M. Grant Liao
  Whatsapp: 13538108592
  Website 1: http://www.automatedpaymentkiosk.com
  Website 2: http://www.kvsio.com
  Voeg toe: De bouw B, Jialingyu-industrieterrein, Dabu-het Noordenweg, Shajing, Baoan, Shenzhen-stad, China
Contactgegevens
KVSIO INT’L GROUP CO., LTD

Contactpersoon: Mr. Grant Liao

Tel.: 86--13538108592

Fax: 86--13538108592

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)