Thuis

KVSIO INT’L GROUP CO., LTD Contactinformatie

Klantenoverzichten
Wij hebben met KVSIO meer dan 7 jaar gewerkt, helpen zij ons in de plaatsing van vele Kioskprojecten slagen. Wij kopen Europese kwaliteitskiosk daar aan de prijs van China.

—— Peter van de V.S.

Wij assoiëren met KVSIO grotendeels wegens hun professionality, agiled reactie op onze Kioskaanpassing en zorg aan onze rente.

—— Glenn van Singapore

KISIO is echt een geschikt bedrijf kan de kunst combineren en industriële productie volkomen, leiden zij tot unieke Kiosk met innovatieve technologie voor ons.

—— Ehab van Doubai

Wij zijn zeer tevreden met de aangeboden producten en dienst KVSIO en wij genieten van de verhouding met KVSIO, zijn zij aardig, comfortabel team dat wij gaan met hebben gehouden van.

—— Abir van Frankrijk

Geen twijfel KVSIO is een team experted in Kioskontwerp en vervaardigend, scheldt hun kwaliteit, vrije systemen uit helpt ons zeer in Kioskmarktontwikkeling.

—— Kieuw van Filippijnen

KVSIO is één van weinigen kan het punt krijgen van wat willen wij, waarderen wij hun geduld, hard werkend die ons volkomen voltooid Kioskproject toelaten.

—— Joe van de V.S.

Wanneer verfijnde betaling & etiketteringskiosksystemen maak, komen wij aan KVSIO naderbij aangezien wij leren zij met succes meer dan 500 projecten reeds hebben geleid.

—— Alex van Rusland

Wij vinden luckly KVSIO, helpen zij ons massaal uit Kiosken in korte tijd vervaardigen, nu komen allen met programma op de proppen en wij voelen verlicht.

—— Daniel van Zuid-Korea

Wij ontvingen de Kiosken met pre-geïnstalleerde software van KVSIO in 2013, stel nu 5 jaar maar nog het werk in werking gezond dat ons vertrouwen opvoert om meer te kopen.

—— Anne van Kenia

Ik ben een technische persoon ruw in het controleren van om het even welke minder belangrijke fout, maar recenter vind ik me over het denken is zoals het systeem voor kwaliteitscontrole van KVSIO beter.

—— Loodje van Gemany

De de verstrekte Kiosk en software KVSIO zijn van gebruikersvriendelijke, hoge prestaties, gemakkelijk voor onderhoud, moreovere, is de prijs betaalbaar.

—— Jerry van Azerbeidzjan

Ik kocht ATM van KVSIO en bleef in de fabriek 1 maand voor programmering, waren zij vriendschappelijk, boden me het zeer goede dagelijkse leven en technische steun aan.

—— Ibrah van Seneplant Lyon

Wij komen KVSIO door de aanbeveling van mijn vriend kennen die een hogere deskundige in de Kioskindustrie is, die ons van het riskeren om andere fabriek te proberen spaart.

—— Jeff van het UK

Wij vinden een het opwekken wereld wanneer wij KVSIO bezoeken, hun producten ons duidelijke belangstelling inspireren om de markt van Zuid-Amerika te exploiteren, promissing het vooruitzicht

—— David van Brazilië

De veiligheid is uiterste kwestie voor het bankwezensysteem, heeft KVSIO een groot werk op zowel hardware als softwareoplossingen gedaan, zijn zij echte deskundige.

—— Gary van Peru

Wij hebben in Kioskzaken meer dan 20 jaar in dienst genomen, is KVSIO ons huis om te krijgen welke kwaliteit en functionele Kiosken wij snakken pursuited.

—— Daniel van Denmak

U weet ik een oude hand van China levend in China sinds 1996, ben om u waarheid te vertellen ik niet kan goed slapen tot wij KVSIO vinden om onze Kioskzaken te behandelen.

—— Dick van Zuid-Afrika

Tegenwoordig slechts kan de innovatie zaken drijven bloeit. Wij werken gezamenlijk met KVSIO om nieuwe Kiosktoepassing te ontwikkelen door scherp-randtechnologie en grote markt te winnen

—— Steven van Turkije

De klantenervaring is de sleutel aan bedrijfssucces. KVSIO-aanbieding maakte kiosken voor specifieke gebruikers, die volledig onze concerpt omverwerpen.

—— Johnny van Maleisië

Wij zijn een belangrijke integrator actief in Perzisch Golfgebied, assoiëren wij vaak met KVSIO om sommige Kioskprojecten te bieden en het resultaat altijd is opmerkelijk

—— Tariq van Oman

Eerste keer werken wij met KVSIO voor de Kiosk van de busetikettering, en de tweede keer samen wij het mede-werk voor restaurantvoedsel opdracht gevend tot Kiosk… allen bevredigend zijn!

—— Prasad van India

KVSIO is goed attent van alle elementen van openluchtbetalingskiosk in termen van waterbewijs, stofbewijs, anti-vandalisme en extreem weer.

—— Aric van Canada

Ik ben online Chatten Nu

KVSIO INT’L GROUP CO., LTD

Adres : 4# vloer, Pinaoshiye, het Gebied van Baigongao Industria, Xikeng, Longhua-District, Shenzhen 518110, China
Factory Adres : Pinaoshiye, het Gebied van Baigongao Industria, Xikeng, Longhua-District, Shenzhen 518110, China
Werktijd : 8:30-18:00(Beijing tijd)
Zakelijke telefoon : 86-755-26416120(Verwerkingstijd)   86--13538108592(Niet Verwerkingstijd)
Fax : 86--13538108592
Contacteer ons :
Direct Stuur uw aanvraag naar ons
(0 / 3000)

Contact Persoon : Mr. Grant Liao
Zakelijke telefoon : 86--13538108592
WHATSAPP : 008613538108592
WeChat : 008613538108592
E-mail : sales@kvsio.com
Contactgegevens
KVSIO INT’L GROUP CO., LTD

Contactpersoon: Mr. Grant Liao

Tel.: 86--13538108592

Fax: 86--13538108592

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)